• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by  Cheryl van Tiggelen

Hey! It's me..

Ik fotografeer vooral mensen, waaronder veel kinderen. Voor vele is het dan wel fijn om een gezicht te hebben achter Cher your Memories, ‘’wie komt er mijn kinderen fotograferen’’ ?! Nou, ik dus.

 

Mijn naam is Cheryl, ja dan weet je dus ook gelijk waar ‘Cher’ in Cher your Memories voor staat (spreek uit als share). Ik ben 25 jaar oud en ik ben al een aantal jaartjes bezig met fotografie. Begonnen een aantal jaar terug als een ‘gepassioneerde hobby fashion fotografe’ (zo een hele benaming!). Na de geboorte van mijn eerste kindje -jawel, nu heb ik er twee- is mijn liefde voor kinderfotografie pas echt begonnen. Later kwam het hele plaatje er omheen er bij kijken, de zwangerschap; de geboorte; de newborn; de baby.. Het is zo prachtig en liefdevol allemaal en dat is dan ook hetgeen dat ik het liefst vastleg, liefde.

Sinds kort ben ik mezelf gaan verdiepen in Geboorte en Trouwfotografie. Dit zijn waarschijnlijk wel twee van de meest bijzondere dagen in je leven. Je bruiloft en de geboorte van je kindje. Zelf weet ik hoe snel zo'n dag kan gaan en misschien krijg je zelf dan maar de helft mee van wat er allemaal om je heen gebeurt. Dan ben ik er om er voor te zorgen dat je zelfs na deze dag alsnog kan genieten van de dingen die je zelf niet helemaal hebt meegekregen. Of van de dingen die je graag weer keer op keer zou willen naleven. 

Het is prachtig om bij zo'n mooi moment aanwezig te mogen zijn. 

Het belangrijkste vind ik dat dat ik van jullie moment een blijvende herinnering kan maken. Niet zomaar foto’s, maar een verhaal; een gevoel. Wanneer je jouw foto’s terugkijkt, die door mij zijn gemaakt hoop ik niet op een reactie als ‘Oja, toen….’ maar op een reactie als ‘Het voelt net alsof ik weer even terug in de tijd ben’. Het herbeleven van deze herinnering, keer op keer bij het zien van de foto’s.

Naast het foto’s maken ben ik ook graag bezig achter de computer, ontwerp ik (geboorte/verjaardags/trouw)kaartjes en kan ik uren bezig zijn met de nabewerking van foto’s.

In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in de Efteling met mijn gezinnetje, houd ik mijn eigen social (instagram) bij en geniet ik van al het moois dat mijn twee draakjes mij brengen.

Hopelijk heb je zo een beter beeld van ‘het gezicht achter Cher your Memories’ en wie weet Tot Shoots!

Liefs,

Cheryl

---------------------------------------------

Contact Me

Cheryl van Tiggelen
Cher your Memories

info@cheryourmemories.nl

Tel: 06 23797852