• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 by  Cheryl van Tiggelen

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen.

Misschien zijn jullie al volop aan het brainstormen, of laten jullie dit gedeelte over aan een ander zodat jullie zelf alleen de fijne dingetjes kunnen regelen zoals een trouwfotograaf. Welkom op mijn pagina, mocht mijn stijl jullie aanspreken plan ik met alle liefde een vrijblijvend kennismakingsgesprek in, waarin jullie mij (en andersom) kunnen leren kennen en we alle fijne details kunnen bespreken.

 

Jullie bruiloft, een van de mooiste dagen in je leven. Een dag waar zo lang naartoe geleefd is, een dag die je nooit meer wil vergeten. De mooie momenten die deze dag voorbij flitsen en de mooie momenten die je zelf misschien niet eens helemaal mee krijgt op deze dag zal ik allemaal voor jullie vastleggen

 

Zijn jullie benieuwd naar mijn werkwijze? Lees dan even hieronder verder.

WERKWIJZE

De aanvraag

Kennismakingsgesprek 

Offerte

JA, ik wil.. (boeken!)

Aanbetaling (50% van het totale bedrag)*

Trouwdatum definitief gereserveerd

2e gesprek 

THE BIG DAY

Preview 

Levering foto's/ albums

 

*het restant van het totaal bedrag dient binnen 3 weken na de bruiloft te worden voldaan. 

Op de bruiloft zal ik altijd netjes gekleed gaan. Uitstraling is voor mij dan ook erg belangrijk. Ik, als fotografe, zal veel gezien worden en zal dus zeker geen opvallende kledij dragen. De foto's worden geschoten met professioneel apparatuur. Zo heb ik altijd twee camera's bij me zodat ik snel kan wisselen met verschillende lenzen, maar zodat ik ook altijd een back-up heb. Foto's worden zoveel mogelijk puur en met daglicht geschoten. Tenzij het licht niet helemaal meewerkt, werk ik met een flitser. 

INFO TROUW FOTOGRAFIE

Misschien heb je al een kijkje gehad in mijn portfolio, maar misschien ook niet. Zo niet?                                                               Het is namelijk heel belangrijk dat mijn fotografie stijl jullie aanspreekt. Mijn stijl beschrijf ik zelf als puur, romantisch en ongedwongen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal je merken dat ik een gezellige prater ben. Een sociaal persoon die met liefde al jullie trouwplannen wil horen. Tijdens de bruiloft zal ik me meer op de achtergrond bevinden om zo al jullie momenten vast te leggen en daar niemand mee tot last te zijn. Ik vind het belangrijk dat jullie vooral kunnen genieten van elkaar en van deze mooie dag en geen druk van 'alle' camera's op jullie gericht voelen. Hieronder zal ik verder ingaan op de manier van werken voor, tijdens en na jullie dag. 

DE AANVRAAG

KENNISMAKINGSGESPREK

Super tof dat jullie geïnteresseerd zijn. Dit betekend dat jullie mijn portfolio bekeken hebben en dat mijn werkwijze jullie aanspreekt. Het enige dat jullie nog hoeven te doen is mij even een mailtje sturen, of vul onderaan deze pagina even het aanvraag formulier in. 
Vermeld in deze mail even jullie trouwdatum, locatie en telefoonnummer zodat ik allereerst kan kijken of ik op jullie dag nog vrij ben en jullie kan bellen om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wil je mij direct bellen? Dat is uiteraard ook mogelijk. Het is alleen zo dat het kan zijn dat ik mijn agenda niet in handbereik heb en dus niet gelijk een gesprek in kan plannen. 

Nadat ik van jullie een mailtje of een belletje heb ontvangen met de mededeling dat jullie mij er mogelijk bij willen hebben op jullie mooie dag plannen we een kennismakingsgesprek in. Dit is een vrijblijvend gesprek waarin we alle mogelijkheden en wensen bespreken. Een kennismakingsgesprek vind ik persoonlijk erg belangrijk. Er moet een klik zijn tussen de fotograaf en het bruidspaar. Na dit gesprek hebben jullie een beter beeld van Cher your Memories en hebben wij elkaar alvast een beetje beter leren kennen. Voor een kennismakingsgesprek rijd ik tot max. 50 km (vanaf Eindhoven). Ik kom dus bij u aan huis mocht dit zich binnen deze straal bevinden. Mocht u verder weg wonen? Geen probleem, we kunnen ergens centraal afspreken. De koffie is op mij!

OFFERTE

We hebben alle mogelijkheden en jullie wensen besproken in ons gesprek. Binnen enkele dagen ontvangen jullie een (of meerdere) offerte(s) met daarin precies de gemaakte afspraken. 

JA, IK WIL! (boeken)

Jullie zijn akkoord gegaan met de offerte en hebben deze ondertekend terug gestuurd. Jullie willen mij erbij hebben op jullie trouwdag, super tof! 

AANBETALING (50% van het totaal bedrag*)

Nadat de offerte bij mij terug is gekomen maak ik de factuur op. De aanbetaling van 50% dient binnen 4 weken te worden voldaan. Pas wanneer deze is voldaan staat jullie datum definitief vast. 

TROUWDATUM DEFINITIEF GERESERVEERD

Wanneer de aanbetaling voldaan is, is jullie datum officieel geboekt. 

2E GESPREK

Een tweede gesprek vind plaats 6-2 weken voor de bruiloft. Dit gesprek kan telefonisch, maar we kunnen indien mogelijk ook ergens een bakje koffie drinken en de laatste details bespreken. In dit gesprek wil ik alles weten, alle fijne details en alle belangrijke momenten op jullie dag. Het liefst in de vorm van een dagschema/draaiboek (deze kunnen we indien nodig ook samen in elkaar zetten). 

De grote dag is aangebroken. Ik zal daar waar en wanneer we vooraf afgesproken hebben aanwezig zijn. Ik pak de momenten waar en wanneer ze zo puur mogelijk zijn. Dit bekend dat ik door de dag geen aanwijzingen zal geven, maar jullie zal 'volgen' zoals jullie zijn. Het wegpinken van een traan of het lachen om een grappige speach. De fijne details, maar ook het totale plaatje. Ik zorg dat alles wordt vastgelegd zodat jullie lang nadat deze dag is geweest de dag alsnog kunnen nabeleven en geen een detail zullen missen. 

THE BIG DAY!

KENNISMAKINGSGESPREK